Lichen planus

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/04/2014 | 18:52 | מאת: נועה

בהמשך לשאלתי לליכן פלנוס בערייה. נבדקתי אצל מספר רב של רופאים המתמחים במין ומחלות העריה. לא נמצא שום ממצא כבר 8-10 חודשים. האיזור (איזור הדגדגן) לא אדום ולא נפוח, אין החמרה, רק כואב במגע. אם אכן היה מדובר בליכן פלנוס לא הייתי צריכה לראות תסמינים ונגעים אופייניים של המחלה?

האם יש תוצאת ביופסיה שמאשרת את האבחנה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה