כאב בדגדגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/04/2014 | 08:31 | מאת: נועה

בשמונה חודשים האחרונים יש לי כאב במגע בדגדגן. הלכתי למספר רב של רופאים אשר בדקו ולא מצאו דבר. יש לי ליכן פלנוס בפה מזה שנתיים. השאלה היא: האם ייתכן מצב בו מדובר בליכן פלנוס בפות ובמשך תקופה של 8 חודשים אני רק מרגישה כאב ללא שום סימן כרגע לנגע שמאפיין את המחלה? כלומר, האם ייתכן שמדובר בכאב שמקדים את המחלה במשך 8 חודשים? תודה. ( אני מודעת לכך שייתכן ולא תוכל לתת לי תשובה וודאית אבל אשמח ותענה לשאלתי ככל שמתאפשר מהידע והניסיון שלך)

האם ייתכן מצב בו מדובר בליכן פלנוס בפות ובמשך תקופה של 8 חודשים אני רק מרגישה כאב ללא שום סימן כרגע לנגע שמאפיין את המחלה?= כן

27/04/2014 | 18:50 | מאת: נועה

נבדקתי אצל מספר רב של רופאים המתמחים במין ומחלות העריה. לא נמצא שום ממצא כבר 8-10 חודשים. האיזור לא אדום ולא נפוח רק כואב במגע. אם אכן היה מדובר בליכן פלנוס לא הייתי צריכה לראות תסמינים ונגעים אופייניים של המחלה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה