דלקות בשתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2014 | 20:15 | מאת: שקד

בכל פעם שאני שוכבת עם חבר שלי ללא קונדום יש לי דלקת בשתן... אני לא מצליחה להיפטר מהבעיה הזו. למה זה קורה? האם טיפול אנטיביוטי מניעתי יעזור? מה יקרה כשנרצה להיכנס להיריון?

מציעכ שתפני לאורולוג או לגניקולוג שיבררו ענין זה וינחו אותך מה לעשות . יש מה לעשות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה