הדבקות אפשרית בהרפס וגינלי בהריון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/07/2006 | 14:47 | מאת: הילה

שלום, אני בשבוע ה 5 להריוני. אתמול בבוקר קיימתי יחסי מין עם בעלי ולאחר כמה שעות יצאה לו שלפוחית באיבר המין. יש לציין שבעלי סובל שנים מהרפס באיבר המין ועד כה מעולם לא נדבקתי. איך אדע אם נדבקתי? ובעיקר, האם ומה הסכנה לעובר בהידבקות ראשונית בהריון? או בהתפרצות ראשונית? תודה רבה

שלום ראשית אין מקום לדאגה - הצטרפת למועדון מכובד של 60-90% של האוכלוסיה. שנית כדאי שתבדקי עוד 10-20 יום. שלישית כדאי לעשות בדיקת דם לנוגדני הרפס. הסכנה בהרפס היא סביב לידה ואת עדיין רחוקה משם. ממליץ לך לקרוא על הרפס באתר שלי הרשום כאן למטה. בהצלחה להמשך ההריון. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה