צוואר רחם ציאנוטי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/03/2014 | 16:25 | מאת: ליבי

שלום רב, הופנתי לבדיקת קולופוסקופיה על אף בדיקת פאפ תקינה. במהלך הבדיקה, הרופאה לא נטלה דגימה משום שעברה שצוואר הרחם ציאנוטי ולכן לדעתה כדאי להמתין עם הבדיקה עקב חשד להריון (יצוין כי בדיקה ביתית יצאה שלילית). האם יש בכך כדי להעיד על הריון? מבדיקה שערכתי עולה שמדובר בהתייחסות לסימפטום מאוד מיושן ברפואה. תודה רבה

האם את בהריון?

25/03/2014 | 19:26 | מאת: ליבי

דר וקסלר, תודה על תשובתך. כאמור מעלה, בדיקה ביתית יצאה שלילית. האם צוואר ציאנוטי מעיד בהכרח על סבירות להריון? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה