הרפס באיבר ההמין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/03/2014 | 10:37 | מאת: ג

לאחרונה הופיעו לי פצעים באיבר המין (מסביב לנרתיק) ורופא הנשים קבע שזה הרפס. אציין כי לא קיימתי יחסי מין, אך כן היה מגע מיני. האם בהכרח נדבקתי מבן זוגי? והאם זה אומר שההרפס אצלו כרגע פעיל או שיש אפשרות שהוא דומם ולכן לא ידע עליו?

האם בהכרח נדבקתי מבן זוגי? = לא והאם זה אומר שההרפס אצלו כרגע פעיל?= אין לדעת יש אפשרות שהוא דומם ולכן לא ידע עליו?=אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה