ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/03/2014 | 13:58 | מאת: הילה

שלום. אני בת 27. בעברי היה לי ליכן פלנוס בעור וזה עבר. חצי שנה לאחר מכן החלה המחלה להופיע אצלי בפה. יש לי ליכן פלנוס בפה כבר שנתיים וחצי (רטיקולר) קראתי שהמחלה נוטה לעיתים להופיע גם באיבר המין בשכיחות של כ20 אחוז מהנשים שיש להם את המחלה הפה. השאלה היא: האם המחלה באיבר המין מופיעה ככלל בסמוך להופעת הנגעים בפה? והאם הסיכוי נמוך יותר כי המחלה החלה אצלי בעור ולא בפה? (שכן ככלל מדברים על הקשר בין נגעים בפה לאיבר המין)

האם המחלה באיבר המין מופיעה ככלל בסמוך להופעת הנגעים בפה? = אין קשר והאם הסיכוי נמוך יותר כי המחלה החלה אצלי בעור ולא בפה? (שכן ככלל מדברים על הקשר בין נגעים בפה לאיבר המין)= אין לדעת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה