כתמים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/03/2014 | 02:42 | מאת: יונתן

שלום , לאחרונה הופיעו אצלי כתמים על הפין בעיקר על הכיפה כתמים כמעט לבנים כאלה ( כתמים עדינים ללא יבלות ), כבר כמה שבועות שזה לא עובר מה יש לעשות בנושא , והאם יש טיפול ( פפילומה ?) אני חושב שזה קרה כמה ימים אחרי שמישהי קיימה איתי יחסי מין אורליים ( בלבד) אגב , איך ניתן להעלות / לשלוח תמונה כדי שהמומחה יראה בדיוק במה מדובר? תודה מראש

תוכל לשלוח תמונה כולל למייל שלי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה