עזרה!!!!!הדבקות בעזרת נוזל איבר מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/03/2014 | 21:04 | מאת: יוני

שלום רב לפני יומיים נכנסתי ברוב טפשותי למועדון פיפ שואו לאחר ריקוד הבחורה הערומה נגעה באיבר מינה ולאחר מכן החלה לאונן לי בעזרת חומר סיכה עד למגירה האם עי נגיעה באיבר מינה ולאחר מכן אוננה לי עד גמירה יש סיכוי להדבקות? אני אב לשני ילדים שברגע של חולשהסכנתי את משפחתי עזרההההההההההההההה האם יש חשש מה לעשות?????

רוב הסכויים שלא.

16/03/2014 | 22:53 | מאת: יוני

סליחה דוקטור אבל אני לא מבין מתשובתך מה עלי לעשות להבדק? להרגע? מה????

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה