נגע פפילומטוטרי בענבל דחוף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2014 | 20:24 | מאת: אור

שלום ד"ר האם נגע פפילומה על הענבל יכול להיות סימן לוירוס הפפילומה? הרופאה המטפלת טוענת כי היבלות של וירוס הפפילומה כאשר נמצאות בחלל הפה אז הן בעיקר על השפתיים אך עדיין אינני משוכנעת .אשמח לתשובה .בנוסף,מהם המקומות אשר בדרך כלל מתפתחות יבלות כתוצאה מוירוס הפפילומה?

פפילומה זה לא קונדילומה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה