כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/02/2014 | 16:57 | מאת: מילי

שלום , אתמול בערב שכבתי בפעם הראשונה עם בן זוגי החדש לאחר שלא שכבתי כבר קרוב לחצי שנה עם מישהו .... שכבנו ללא קונדום אך התחלתי בגלולות לפני כשבועיים ....הבוקר שקמתי התחילו לי לחצים וכאבים בבטן התחתונה וכך בעצם עד לרגע זה . אין לי כרגע איזו צריבה , הפרשות או כל סימפטום אחר ....אתה יכול אולי לעזור לי בלדעת מה יש לי ? תודה מראש .

אתה יכול אולי לעזור לי בלדעת מה יש לי ? =ללא פגישה לא אוכל לעזור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה