בליטות בפה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/02/2014 | 20:38 | מאת: נינה

שלום רב, אני מרגישה שיש לי בפה ביזור הלחי בצד הפנימי בליטות קטנטנות. אני מרגישה את זה רק עם הלשון בצד אחד ובצד השני לא. אני לא יודעת אם זה היה שם תמיד או שזה משהו שצץ. איך יודעים מתי זה פפילומה? מתי לגשת לרופא? איך נדבקים בפה? האם יש דרך להידבק שלא דרך מגע מיני? מזון? כלי אוכל? אני ב 29, עשיתי לא מזמן בדיקת פאפ שיצאה תקינה, והרופא אמר שאם אני רוצה אני יכולה להתחסן. אני ממש מתלבטת, האם כדאי לעשות בדיקה גם לחלל הפה? אצל איזה רופא עושים את זה? במידה ואחליט להיכנס להריון, האם מותר להמשיך עם החיסונים בזמן הריון? תודה

איך יודעים מתי זה פפילומה? = באמצעות בדיקת קולפוסקופיה איך נדבקים בפה? = יחסי מין אצל איזה רופא עושים את זה? = אצלי למשל במידה ואחליט להיכנס להריון, האם מותר להמשיך עם החיסונים בזמן הריון?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה