וירוס הפפילומה -מצב טרום ממאיר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/02/2014 | 00:25 | מאת: קרן

שלום רב! מצב טרום ממאיר בצוואר הרחם זה אומר שיש איזושהיא דלקת שאם לא תטופל תהפוך למצב טרום סרטני? ואיך מטפלים בזה האם גם עושים קוניזיצה או הסרה של זה בלייזר.? או שנותנים תרופות? לגבי מניעה -הבנתי שהקונדום לא ממש מונע בגלל שזה מגע של עור בעור ,אפילו ידני . האם הנגיף נמצא רק במקום מסוים(במובן באיזור הערווה ) ואז מגע לא מוגן באיזור עם הנגיף יגרום להדבקה או שבכל מקרה תהיה הדבקה לא משנה איפה הוא שוכן למשל אם הוא שוכן על איבר מין הגברי ומבוצע מין אוראלי עם קונדום אז תהיה הדבקה כי יש גם מגע ידני לא מוגן או שזה לא משנה? תודה רבה מראש!

מצב טרום ממאיר בצוואר הרחם זה אומר שיש איזושהיא דלקת שאם לא תטופל תהפוך למצב טרום סרטני? = זה כבר טרום סרטני. ואיך מטפלים בזה האם גם עושים קוניזיצה או הסרה של זה בלייזר.?= צריך לראות את התשובה של הביופסיה. האם הנגיף נמצא רק במקום מסוים?=אין לדעת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה