מין אןראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/02/2014 | 18:29 | מאת: שיר

הי דוקטור , אני נמצאת במצב לא טוב של חרדה כבר כחודש וחצי לאחר מקרה של מין אוראלי ובליעת זרע .יום אחרי הרגשתי כאבי גרון כמעט ועד היום פצעים בפה שחלקם חולפים וחלקם לא , חיפוי לבן רק בלשון האחורית עם נקודות קטנות אדומות ומין נקודות כאלה כמו גולות בלשון למטה . עשיתי בדיקה לאחר 3 שבועות והיא יצאה שלילית אני יודעת שאני צריכה לעשות בדיקה לאחר 7 שבועות אך פתאום אני לא מסוגלת . אשמח לעצה ממך..

אשמח לעצה ממך..= ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא מיומן ורצוי בקולפוסקופ

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה