שימוש בקונדום מספר פעמים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/01/2014 | 10:50 | מאת: מודאג

היי. אתמול קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים עם מישהו שלא הכרתי. אני הייתי הנחדר והוא החודר. במהלך האקט הוא הוריד את הקונדום בשביל ללכת להשתין ולאחר מכן החזיר אותו. זה קרה פעמיים. בדיעבד שחזרתי הביתה וקצת חששתי (סטוץ ראשון), גיליתי שלא ניתן להשתמש בקונדום יותר מפעם אחת. האם יש לי סיבה לחשוש. הוא נראה לי אחד שמקיים סטוצים רבים ולא נזהר המיוחד ואני ממש לחוץ. אודה מאוד לתשובה מהירה.

מצטער אבל השכל הישר שלי לא שונה משלך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה