מין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/01/2014 | 00:00 | מאת: סמדר

שלום אני רוצה לבצע מין אוראלי בבין זוגי,שלא ידוע לי אם יש לו מחלות מין או לא,רציתי לדעת איך אני יכולה לבצע זאת ללא הידבקות במחלות האם רק כשגומר בפה ניתן להידבק או מעצם הירידה עצמה? לציין מעוניינת לעשות זאת ללא קונדום תודה ד"ר

רציתי לדעת איך אני יכולה לבצע זאת ללא הידבקות במחלות האם רק כשגומר בפה ניתן להידבק או מעצם הירידה עצמה?= גם וגם ויש בדיקות לדעת אם יש לו מחלות מין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה