סימנים על איבר מין הגברי.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/12/2013 | 01:41 | מאת: איציק

שלום, חבר שלי בשנות ה30 לחייו הופיע על איבר המין שלו שלושה עיגולים אדומים כמו שלפוחיות,כשמותחים אותם הם לא נעלמים,חשוב לציין שזה אף פעם לא היה לו ,הוא מקיים יחסים רק איתי במשך שנה ולאחרונה השתמשנו בקונדום..ממה זה נוצר? אולי משפשוף? לי אין סימן או כאב,וגם לו זה לא כואב. אשמח לתשובה תודה רבה.

ממה זה נוצר? אולי משפשוף?= האם אתה מצפה שאנחש את האבחנה??

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה