בדיקה למחלות מין וHIV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/12/2013 | 22:35 | מאת: איימי

ד"ר וקסלר שלום הייתי היום לראשונה במרפאה שעושה בדיקות HIV ומחלות מין. ישבה רופאה מולי והתחילה לשאול אותי שאלות בין היתר היא שאלה אותי אם אי פעם נתתי\נותנת שירותי מין בתשלום אמרתי לה שלא. וכן אני נותנת. אני מתביישת לספר לה. רצוי לציין שמדובר במגע מיני שהוא לא חדירה \ מין אוראלי. זה יכול להיות מאד משפיע על אופן הטיפול? זה שאני מסתירה? עברתי היום בדיקת HIV והיא נתנה לי הפנייה לבדיקות למחלות מין לעשות דרך קופ"ח. הסיבה בגינה הגעתי זה גרד חיצוני בוואגינה, והפרשות צהובות עם ריח, טיפול בנרות אגיסטן ומשחות, לא עזר. מה אתה חושב על זה? האם עלי לספר לה? זה ישנה משהו? תודה לך

זה יכול להיות מאד משפיע על אופן הטיפול? זה שאני מסתירה?= כן מה אתה חושב על זה? האם עלי לספר לה? זה ישנה משהו?= כן

03/12/2013 | 23:47 | מאת: איימי

ד"ר וקסלר אני אשמח שתפרט מה הסיבה שאתה סבור שזה ישפיע על המשך הטיפול? זה מאד מעניין אותי לדעת תודה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה