יחסי מין בתוליים ונשאות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/12/2013 | 15:12 | מאת: סתיו

שלום, אני בת 20, הייה לי חבר ושנינו היינו בתולים וקיימנו יחסי מין ללא קונדום (כן גם גלולות). שתי שאלות: 1. למיטב הבנתי אם שנינו בתולים לא תהייה סכנה להדבקות של מחלות מין שונות. האם זה נכון? 2. אם האמא שלו היא נשאית של מחלה כלשהי אבל היא לא חולה בה, האם יש סיכוי שהוא גם נולד כנשא והוא מעביר את הנשאות הזו במגע מיני? תודה רבה!

1. למיטב הבנתי אם שנינו בתולים לא תהייה סכנה להדבקות של מחלות מין שונות. האם זה נכון?= לא נכון 2. אם האמא שלו היא נשאית של מחלה כלשהי אבל היא לא חולה בה, האם יש סיכוי שהוא גם נולד כנשא והוא מעביר את הנשאות הזו במגע מיני?= לעתים כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה