קונדילומה בכמה מוקדים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/11/2013 | 07:58 | מאת: תמי

דר' שלום רב, אני בת 43 ובריאה בדר"כ. לפני כחמש שנים הופיעו לי שני פצעים בלשון, הלכתי לאאג שאמר שאין צורך לדאוג מזה ושזה יכול להישאר. הוא לא הזכיר את השם קונדילומה. לפני כמה ימים גיליתי באיבר המין החיצוני מעין יבלת קטנה, לאחר שהסתכלתי בתמונות של קונדילומות הבנתי שאולי זה קונדילומה של העור. המשכתי להסתכל עוד על התמונות והיום אני מבינה שכנראה שמה שיש לי בלשון זה גם קונדילומה ושיש קשר בין הדברים. לאיזה רופא פונים עם הבעיה בלשון? לאיזה רופא פונים עם הבעיה באיבר המין, לגיניקולוג או רופא עור? לבעלי יש יבלות בידיים כבר המון שנים, הוא כל פעם צורב אותן והן חוזרות, האם גם לו יש קונדילומה? אני מאד מבולבלת ומפוחדת ולא יודעת מאיפה להתחיל לטפל בבעיה. אשמח לתשובה.

לאיזה רופא פונים עם הבעיה בלשון?= פה ולסת לאיזה רופא פונים עם הבעיה באיבר המין, לגיניקולוג או רופא עור?= למי שיש קולפוסקופ לבעלי יש יבלות בידיים כבר המון שנים, הוא כל פעם צורב אותן והן חוזרות, האם גם לו יש קונדילומה?= אין קשר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה