הרפס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/11/2013 | 12:28 | מאת: אבי

יש לי פצעון מעל השפה העליונה מזה כמה חודשים ארוכים. יותר מחצי שנה. לפני כחודש הלכתי לרופאת עור נאמר לי שזה סוג של ציסטה. היא שרפה לי את זה ונתנה לי משחה שזה לא עזרה, התחלתי להרגיש שזה חוזר. לידו החל לצמוח פצעון קטן נוסף, ממש קטנטן. קיבלתי 2 משחות ובדיקה שנקראת נוגדנים להרפס סימפלקס. טרם עשיתי את הבדיקה. מה התוצאות של בדיקה כזאת בעצם אומרות? ומה הסיבה שזה לא עובר? האם מדובר בהרפס בוודאות. זה מעל חצי שנה וזה פשוט לא נעלם - זה נראה כמו פצעון, בעבר ניסיתי לפוצץ את זה ויצא מזה נוזל לבן די קשיח.. מתפורר כזה... האם זה יכול להיות קשור לאיידס? אודה לעזרה בדחיפות

מה התוצאות של בדיקה כזאת בעצם אומרות?= אם אי פעם בחייך נדבקת בוירוס ההרפס מה הסיבה שזה לא עובר? = ללא קולפוסקופיה לא ניתן להשיב.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה