אוראופלסמה פרבום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/11/2013 | 13:08 | מאת: שרי

נתגלה אצלי ואצל חבר שלי החיידק. שנינו מטופלים כרגע באנטיביוטיקה אך יש גישות שונות שמסבירות איך יש לנהוג ביחס ליחסי מין. האם מותר לקיים יחסי מין עם קונדום? כמה זמן לוקח לחיידק להיעלם מהגוף? איך עלינו לנהוג על מנת למנוע הדבקה חוזרת אחד מהשנייה?

האם מותר לקיים יחסי מין עם קונדום? = כן כמה זמן לוקח לחיידק להיעלם מהגוף?= אין לדעת ויחסית מהר איך עלינו לנהוג על מנת למנוע הדבקה חוזרת אחד מהשנייה?= קונדום

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה