הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/11/2013 | 09:02 | מאת: אור

שלום רב, אני סובלת מהרפס בשפתיים מגיל צעיר מאוד, בא והולך כל כמה חודשים. יש לי 2 ילדים, אחד רק נולד השני בן שנתיים וחצי. האם הם יכולים להידבק ממני בזמן ההתפרצות של ההרפס? ולא בזמן ההתפרצות? האם מניעת ההידבקות היא רק לא לנשק, לא לאכול מאותם כלים, לא להשתמש באותה מגבת ולשטוף ידיים? תודה רבה!

האם הם יכולים להידבק ממני בזמן ההתפרצות של ההרפס?= כן לא בזמן ההתפרצות? = גם כן האם מניעת ההידבקות היא רק לא לנשק?= כן לא לאכול מאותם כלים= לא רלוונטי לא להשתמש באותה מגבת ולשטוף ידיים? = לא רלוונטי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה