תגובה לרונית הבחורה שענתה לשאלתי!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/06/2006 | 18:49 | מאת: אורית!

היי! קודם כל סליחה אם נפגעת באופן אישי, אני ממש לא גזעניח ונהפוכו אני אוהבת אתיופים ויש לי גם חברות אתיופיות. פשוט קראתי כתבה על חלק מעולי אתיופיה שעלו לארץ והם נשאים. אני לא אומרת שרק הם, כל אחד יכול להיות נשא חס וחלילה. את לא צריכה להיפגע ולקרוא לי מעבולה.... סליחה אם נפגעת באופן אישי, אבקשך את התנצלותך... ותודה על הביקורת הכנה בברכה, אורית

29/06/2006 | 13:01 | מאת: אני

.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה