לשון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/11/2013 | 22:37 | מאת: שון

1.פצעים אדומים קטנים קטנים ולא כואבים על הלשון בלבד עלןלים להיות תסמין למחלת מין? 2. זה יכןל להיות דבר שגרתי?

1.פצעים אדומים קטנים קטנים ולא כואבים על הלשון בלבד עלןלים להיות תסמין למחלת מין?= לעתים נדירות 2. זה יכול להיות דבר שגרתי?= לרוב - כן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה