בריכה של מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/11/2013 | 18:39 | מאת: חייל מיואש

שלום, לפני כשלושה חודשים לערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מה שמסתבר להיות "בריכה של מחלות מין עם 2 רגליים". האינדיבידואל הר"מ הדביק אותי במה שאני חושד כזיבה וHPV. התסמינים הם: שריפה בעת מתן שתן. הפרשות שקופות מהפין. וגידול (יבלת) על בסיס הפין. הנני חייל והרפואה הצבאית לא בדיוק, בלשון המעטה "טובה". רק שבוע שעבר שלחו אותי לבדיקות דם ושתן ואמרו לי שאני אקבל תשובות רק בעוד חודש. לפני שנשלחתי לבדיקות הייתה סחבת מצד הרופא שטיפל בי, הוא אחליט שהטיפול הוא דוקסולין 100MG וסוג של קוקטייל המוזרק לישבן. בהמלצות כתב בפירוש: " בדיקת דם ושתן לSTD" הרופא היחידתי בחן את הממצאים והחליט שזה מספיק ושאני קודם צריך להמשיך עם הטיפול ללא הבחנה מדויקת. במשך 10 ימים לקחתי פעמיים ביום את הדוקסולין. לאחר 3 ימים מסיום הטיפול התסמינים חזרו. נשלחתי בהפנייה תקציבית לבית החולים לראות אורולוג ושם החליט שוב, להמליץ לבדיקות. על הדרך ראה את היבלת והמליץ לראות רופא עור. את התור לרופא עור קבעו לי ל-1/12 ואת הבדיקות להימצאות מחלות מין אוכל לקבל רק בעוד חודש. עכשיו ברור שיש לי משהו.. לחכות חודש זה לא פרקטי.. השאלה שלי היא: האם יש מרפאה פרט למרפאת לוינסקי(מאחר ואת התשובות אפשר לקבל רק חודש ימים לאחר הבדיקות) אשר יכולה לאבחן ולטפל במחלות מין בתשלום מופחת מאחר ואני חייל העושה 354 ש"ח בחודש?

גם אם אנחנו עושים הנחה עדיין למעבדה התשלום הוא קבוע ונדמה לי שהוא סכום גבוה ביחס למה שציינת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה