תענה על זה ואין צורך בעוד שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/10/2013 | 00:46 | מאת: .

1. כאבים באשך ימין בגיל ההתגברות זה דבר נורמלי? 2. בסקס ראשון עם אדם שגם בשבילו זה הסקס הראשון עלןל לגרום למחלות? 3.חדירנ ללא גמירה עלולה לגרום למחלןת? האם ניתן לבצע בכל קופת חולים בדיקת שתן שתבדוק באןפן אנונימי אם הנני חולה בכל מחלת מין אפשרית אפילו אם אני קטין? בהתחשב בהכל שהסקס ממושך זה חשוב לחבר שביקש שאשאל תודה מצטער על החפירות

האם ניתן לבצע בכל קופת חולים בדיקת שתן שתבדוק באןפן אנונימי אם הנני חולה בכל מחלת מין אפשרית אפילו אם אני קטין?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה