מחלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/10/2013 | 23:36 | מאת: שמעון

אם קיימתי יחסי מין עם אדם שמעולם לא קיים יחסי מין לפני כן יש סיכוי לחלןת במחלת מין? ואם החודר אינן מאובחן כחולה במחלת מין הצד הנחדר יכול לחלןת? זה שאלה של חבר וזה חשוב לו תודה

אם קיימתי יחסי מין עם אדם שמעולם לא קיים יחסי מין לפני כן יש סיכוי לחלןת במחלת מין?= לרוב לא ואם החודר אינן מאובחן כחולה במחלת מין הצד הנחדר יכול לחלןת?=לא למה אתם שואלים אותה שאלה חזור ושאול.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה