מחלת הזיבה ודלקת הנרתיק

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/12/2005 | 17:01 | מאת: taltal

ד"ר שלום, יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה מהם הסימנים שמיוחסים למחלת הזיבה שאישה יכולה לזהות? כיצד נגרמת הגרנדלה והאם טיפול אנטיביוטי בפניצילין יכול לגרום לדלקת - האם התסמינים דומים לאלו של הזיבה? תוך כמה זמן מרגע ההדבקות מתפשטת המחלה? האם דלקת הנרתיק (לאחר טיפול אנטיביוטי) יכולה להתפשט ולגרום נזק? מהו פרק הזמן? תודה

שלום התשובות לשאלותיך מאד ארוכות ולכן בשלב ראשון אני מציע שתקראי את מאמרי באתר שלי הרשום כאן למטה. אפשר לקרוא כתבה על כל שאלה ששאלת ואם תוותרי לאחר מכן עם שאלה אשמח להתייחס אליה. ניתן למצוא את הכרתבות המתאימות ע"י חיפוש באינדקס או ע"י הקלקה של המילה במנוע החיפוש. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה