צריבה בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/10/2013 | 17:15 | מאת: 123

זה כבר כמה חודשים שאני מקיימת יחיס מין עם הבן זוג שלי. בהתחלה שכבנו רק עם קונדום וממש כאב לי בחדירה חשבנו שזה בגלל סוג הקונדום.כבר כחודשיים אני עם גלולות ויש לי כאבים ותושה ששורף לי נורא בפתח הנרתיק בזמן חדירה בצורה בלתי נסבלת. לאחרונה גם בזמן קיום היחסים יש דימום רציני.האם זאת תופעת לוואי של זיהום כלשהו?מה לעשות ולמי לפנות?

האם זאת תופעת לוואי של זיהום כלשהו?= אפשרי מה לעשות ולמי לפנות?= רופא /ת נשים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה