להדבק באיידס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/10/2013 | 18:31 | מאת: מודאג/פרנואיד?!

אם קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי ,עם קונדום כמובן והיה לי חצקון ליד המפשעה ,שבדיוק פיצצתי .וירד ממנו קצת דם ...אחרי זה אני והיא שכבנו ..יש מצב להדבק באיידס מההפרשות שלה שאולי נגעו בחצקון??

ססיכון קלוש פחות מ 1 ל 1000

30/10/2013 | 22:45 | מאת: עדין מודאג

תודה על העזרה ,עכשיו אחרי 3שבועות , אני משתעל ,והיום יצא לי משהו לבן קטנטן על קצה הלשון ...להתחיל לחשוש ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה