אוננות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/10/2013 | 19:31 | מאת: ירון

בצעתי אוננות משותפת עם בחור. הוא גמר לי על הבטן. אך פתאום הבחנתי שחלק מאזור הכיפה שלי היה נגוע בזרע שלו. לא נראה לי שחדר לפת השופכה. מה הסיכון במקרה סה לאיידס ואם כן האם גבוה או נמוך?

קלוש ביותר אם בכלל.

20/10/2013 | 16:52 | מאת: ירון

אשמח לקבל הסבר קצר ומרגיע כי הרי נוזל מדבק הגיע במגע עם רקמה עדינה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה