אוראופלסמה פרבום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/10/2013 | 17:29 | מאת: סיגל

נתגלה אצלי ואצל בן זוגי החיידק ושנינו מטופלים כעת באנטיביוטיקה. האם שימוש בקונדום בזמן טיפול באנטיביוטיקה וגם לאחריו מספיק יעיל?

כן.

16/10/2013 | 14:36 | מאת: סיגל

כמובן שהכוונה הייתי מבחינת הידבקות חוזרת. מספיק להשתמש בקונדום בכדי למנוע הידבקות חוזרת? במידה והחיידק עדיין קיים בעת השימוש באנטיביוטיקה

כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה