הרפס 1 באיבר המין ללא מגע ישיר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/10/2013 | 23:39 | מאת: דאגנית

שלום ד"ר וקסלר, אני בתולה, אבל לחבר שלי יש הרפס 1. לפני שבועיים היתה לו שלפוחית. השפתיים שלו לא נגעו באיבר המין שלי, אבל הידיים שלו כן. אתמול הופיעה לי מין חבורה באיבר המין. היא בין השפתיים החיצוניות לפנימיות, ומסביבה הכל אדום. עכשיו, לאחרונה התחלתי תעשות הרבה ספורט אינטנסיבי ןעם מכנסיים צמודים יותר מהממוצע, וגם גילחתי שם למטה בפעם הראשונה, אז האם זה יותר הגיוני שהחבורה (תיאור יותר מדוייק יהיה bump) היא תוצאה של שפשוף מתמשך שהאזור לא היה רגיל ממנו, או שזה הרפס?

אין לדעת ללא בדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה