צריבה באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/09/2013 | 18:02 | מאת: מתן

שלום, בן 23 בחודש וחצי האחרונים כאשר אני מגיע לידי "גמירה" בעת מתן הגמירה איני חש צריבה אך לאחר כמה דקות מתחיל לי תחושת צריבה ושריפה אשר נמשכת כשעה בערך ואז זה נעלם.. לפעמים הצריבה הזו מגיע גם בלי שום קשר לגמירה אבל ברוב הפעמים היא לאחר גמירה.. חשוב לציין שלא אחרי כל שופכה אלא רק לפעמים, אשמח לדעת אם הדבר אמור להדאיג אותי או שמדובר שתופעה שכיחה? תודה

התופעה אינה שכיחה וכדאי לעשות בדיקה למחלות מין כמו מיקופלסמה ואוראופלסמה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה