קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/06/2006 | 22:26 | מאת: יעל

שלום ד"ר וקסלר רציתי בבקשה לשאול איך זה יתכן שבתשובות שלך לגולשים אתה טוען שאפשר להיפטר לצמיתות מהוירוס וכל שאר הרופאים טוענים אחרת. כל הרופאים שפניתי אליהם טוענים שהוירוס הוא לצמיתות בגוף ואי אפשר להיפטר ממנו בשום צורה יתכן שאיני מבינה נכון את תשובתך. תודה

27/06/2006 | 16:02 | מאת: בן

שלום לך אני בן 31 וחי עם זה כבר 7 שנים. אחרי שניסיתי הכל אני יכול להמליץ לך על מספר דברים: 1. מצבי לחץ ודיכאון רק יגרמו לזה להתפרץ שוב ושוב. 2. במקום לשאול למה זה קרה דווקא לך, תשאלי מה את צריכה ללמוד מזה. 3. הוירוס נמצא בתא ויש משהו שאני לוקח בקביעות, והוא פשוט מ צ ו י י ן !!!!! זה נקרא "תא חמצני", וכדי להבין טוב יותר מה זה כנסי לאתר http://www.tivoni.com/new/images/stories/aaa/zell.htm זה פשוט דבר מעולה בשורות טובות

27/06/2006 | 22:21 | מאת: אור

היי בן, קראתי את ההמלצה שלך. כמה זמן אתה לוקח את הכפסולות של תא חמצני והאם זה מונע מהוירוס להתפרץ שוב? גם לי 2 רופאים מומחים אמרו שהוירוס קיים בגוף לתמיד וזה ממש גורם לי להרגיש נורא

28/06/2006 | 15:43 | מאת: יעל

בן, קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות זה העניין שאני כבר שנה נמצאת בלחץ, דיכאון ובחרדה שהוירוס יתפרץ כי זה כבר קרה פעמיים. רציתי לשאול אם אפשר אם גם לך הוא התפרץ והאם זה פסק לאחר ה"תא חמצן"? קשה לי מאוד להשלים עם העובדה שנדבקתי מאחר שהייתי רק עם גבר אחד כל חיי תודה לך בכל אופן . שנהיה בריאים.. יעל

שלום אחרי סילוק הנגעים הגוף מסלק בעצמו את הנגיפים וההוכחה לכך היא תוצאת בדיקת PCR לנגעים שהיא שלילית בשלב הראשון ב 98%. בהמשך במרבית המקרים מתוך 2% הנותרים גם שארית הנגיפים מסולקת מהגוף. יש להדגיש שהנגיפים אינם חודרים לגוף ולמחזור הדם אלא נמצאים רק בשכבות החיצוניות של העור והריריות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

02/07/2006 | 13:52 | מאת: יעל בהמשך לתשובתך

לפי תשובתך האם אני מבינה נכון שאחרי שסולקו הקונדילומות באופן יסודי זה אומר שהקונדילומות לא יחזרו ? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה