פצע באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/09/2013 | 06:38 | מאת: מיואשת

שלום. אתמול נפגשתי עם בחור שהיינו יוצאים המון זמן ונפרדנו ואתמול נפגשנו אחרי שנה שלא התראינו.. ביצעתי עם הבחור הזה מין אוראלי (אני ביצעתי בו) במהלך הפעולה הבחנתי בפצע באמצע הפין בצבע אדום נוקשה ומיד הפסקתי. אני די חרדה כרגע מהמצב האם זה יכול להיות דבר שמעיד על מחלת מין חמורה? אשמח אם תנסה לכוון אותי מה זה יכול להיות ומה החששות.. מתביישת לפנות לרופא המשפחה. תודה

ללא בדיקה לא ניתן לאבחן. מצטער.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה