התקפיהרפס חוזרים. הצילו !!!! מה עושים...?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/09/2013 | 10:27 | מאת: גלעד

שלום רב, אני סובל במשך שנים מנגיך ההרפס 2 על איבר המין.לוקח טיפול מונע של זובירקס 800 מ"ג כדור 1 ביום ובזמן התפרצות 3 פעמים ביום. בשנה האחרונה ההתפרצויות חוזרות בקצב מטורף אחת אחרי השנייה וזה גומר לי את החיים. נראה לי שהגוף שלי כבר גמור מכל הכדורים שאני לוקח. (עובר בדיקות דם תקופתיות והכל בסדר) ואני לא מסוגל כמעט לקיים יחסי מין עם אשתי. כל פעם אחרי יחסי מין מגיע התפרצות. אני יודע שלא ניתן כבר לעשות כלום אבל בבקשה מה עושים ??????????????????

אין לי רעיון בענין הטפול. אולי יש לבחון את המתח הנפשי בחייך שיתכן שתורם לתכיפות ההתקפים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה