קונדילומה או אכן פטריה או אלרגיה???

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/09/2013 | 18:15 | מאת: חסוי

שלום דר אני בת 24, סובלת כבר כ-4 שנים מפטריה בנרתיק שהולכת וחוזרת (יש לציין שאני סובלת מהקיבה ומהמעיים שרוב הסיכויים שהבעיה היא אכן במעיים שגורמת לפטריה) הגרד הוא חיצוני בלבד בפתח הנרתיק, בפות ובפי הטבעת (יכול להיות גם שזה גירוי למשהו סוג של אלרגיה כי אני סובלת גם מאלרגיה בעיניים-לא ידוע למה) לאחרונה הייתי אצל הרופאת נשים שבדקה אותי ואמרה שיש לי פטריה לקחתי טיפול וגם אני משתמשת במשחת דרמקומבין (הגירוד פחת אך לא פסק) יש לי 2 שלפוחיות בפי הטבעת די קרובות אחת לשניה (בצבע אפרפר כזה) אחת מהם בולטת יותר וכהה יותר כשמרחתי את הדרמקומבין השלפוחיות/נגעים איך שנקרא לזה החליפו לצבע ירקרק כזה וכשאני נוגע במקלחת בשלפוחית הבולטת יותר מרגיש כאילו היא עומדת לצאת אבל לא... בכל מקרה, האם זה יכול להיות קונדילומה...הדרמקומבין משפיע על נגעי קונדילומה גם???

הי, זה בלתי אפשרי לאבחן לך ללא בדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה