קונדילומה-אל ייאוש

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/06/2006 | 21:42 | מאת: רותם

שלום רב! שמי רותם בת 25 לאחר 4 חודשים קשים בחיי בהם הבנתי כי נדבקתי בוירוס HPV וכן הבנתי כי אני נמצאת במצוקה רגשית בעקבות גילוי זה והשלכותיו על חיי - בעבר בהווה ובעתיד... תשובות הרופאים אינן מספקות לרוב ואנו חוות תסכול זה בגופנו וחוסר המידע אינו משפר את המצב הנפשי והבריאותי כך אני חשה מקריאת ההודעות של נשים צעירות רבות ומתחושתי האישית ברצוני לפנות למשרד הבריאות בנושא זה ולמצוא תשובות יותר מעודדות להתמודדות עם המצב על כן אני זקוקה לשיתוף פעולה ואולי רק לשוחח עם אישה שחוותה את החוויה הלא נעימה הזו אנא מכן-השמיעו קולכן טלפון 0543030121 והעיקר תהיו בריאות וחזקות אל חשש!!!!

26/06/2006 | 22:29 | מאת: מישהי

היי רותם מרגישה בדיוק כמוך כבר שנה...(היתה לי שנה איומה ) יהיה בסדר..

שלום קראתי בעיון את מכתבך. המחלה היא זמנית וחבל שלא כולם דואגים להעביר מידע זה. תוך זמן קצר אחרי סילוק הנגעים נעלמים גם הנגיפים. תוכלי לקרוא על כך גם כאן בתשובותי וגם במאמרי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה