קונדילומה אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/09/2013 | 19:39 | מאת: המודאגת

שלום. לפני כשבועיים פניתי לגניקולוגית הקבועה שלי בעקבות נקודה בודדת סמוך לדגדגן … היא בדקה וראתה עוד שלוש או ארבע נקודות נוספות בתחתית בקצה של השפתיים לכיוון פי הטבעת… רצתה שטחכה חודש לבדיקת שינוי בנגעים בינתיים תוך יום הגעתי לגניקולוג מומחה בתחום צוואר הרחם ובנושאים הללו שיש לפי הסתכלות קצרה אכן פסק שיש התאמה לקונדילומות. לפני שבוע ביצעתי בבית חולים מריבה של הנגעים (ממש קטנים- דומים למעין חצקונים) בלייזר 1. מתי לבצע בדיקת pcr כדי שתתקבל תוצאה מהימנה? 2.האם ידוע לכם כל מקומות לביצוע באזור חיפה 3.ברגע שהוסרו הנגעים ואין כל נגעים באיזורים אחרים בגוף - האם ניתן לתת מין אוראלי לגבר?? אני כביכול נקייה וואין כל מגע באזור איברי המין שלי… 4.האם חיי מעכשיו ועד בכלל יהיו תחת פחד והרגשת מצורעת??? תודה מראש ממתינה להתייחסות בהקדם

09/09/2013 | 04:58 | מאת: אסף

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה