קבלת מין אוראלי לא מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/08/2013 | 02:25 | מאת: עלי

היי. אני בחור בן 28 קיבלתי מין אוראלי בלי קונדום לפני חודש וחצי מנערת ליווי למשך פחות מדקה. לא הייתה גמירה בפה שלה ולא היה דם גלוי לעין בפה. האם אני צריך להיבדק לאידס או מחלות אחרות ומה מידת הסיכון?

לשיקולך. הסיכון כמו בסקס רגיל.

21/08/2013 | 12:58 | מאת: איתן

למה אתה לא נותן עובדות רפואיות ? אין סכנה להדבקה באיידס אם ביצעו בך מי אוראלי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה