שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/06/2013 | 23:15 | מאת: אורלי

נכנסתי קצת ללחץ נמצא קנדילומה 2 גושים קטנים בין הפות לפי הטבעת אצלי.אני כבר שנה כמעט שלא קיימתי יחסי מין ולפני חודשיים שלושה חודשים לערך זה יצא חשבתי טחורים בכלל.יכול להיות שזה צץ פתאום והוירוס קיים אצלי בגוף כבר הרבה זמן? יכול להיות זה קרה מטיפולים במכשיר להסרת שיער שביצעתי באיזור זה? מה היא הדרך הכי פחות כואבת להוריד את זה? בבקשה אני בלחץ אני לא יודעת מה לעשות. האם זה סממן חלילה לאיידס / סרטן? עשיתי בדיקות דם רגילות לפני מספר חודשים והכל היה תקין זה אומר משהו??

צץ פתאום והוירוס קיים אצלי בגוף כבר הרבה זמן?= אפשרי יכול להיות זה קרה מטיפולים ?=אפשרי מה היא הדרך הכי פחות כואבת להוריד את זה?= לייזר בהרדמה מקומית בספריי תחת קולפוסקופ. האם זה סממן חלילה לאיידס / סרטן? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה