[email protected]

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/05/2013 | 19:36 | מאת: dana

שלום ד"ר לפני חצי שנה גילו אצלי בבדיקת שתן mycoplasma ginetalum טופלתי בשני סבבים של אנטיביוטיקה בהפרש של כמה חודשים בבדיקה אחרונה mycoplasma ginetalum - negative mycoplasma humis - positive הרופא אמר שיכול להיות טעות בתוצאות ושהחיידק לא אמור לעשות כלום אבל כבר חצי שנה יש לי בעיה בשלפוחית השתן יש לי כל הזמן לחץ ודחף ללכת לשירותים, יש לי יותר הפרשות מהנרתיק מהרגיל אבל לא נמצא זיהום בבדיקות ולפעמים יש לי כאבים חיצוניים בפות. האם כל הסימפטומים האלה יכולים להיות בגלל החיידק אם כן מה הטיפול ולמי כדאי לפנות כבר הייתי אצל גניקולוג, רופא למחלות זיהומיות ואורולוג ולא קבלתי מענה תודה

האם כל הסימפטומים האלה יכולים להיות בגלל החיידק? = יתכן אם כן מה הטיפול = אנטיביוטיקה ולמי כדאי לפנות= לרופא המיומן בתחום

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה