Herpes

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2013 | 13:03 | מאת: lola

היי, אני אישה. לפני כשנה הובחנתי בהרפס, מאז הין לי ארבע התפרצויות שלו, עם כאבים, אבל לא חדים מאוד. כשיש התפרצות אני מקבל זובירקס לשבוע ימים ואח"כ אציקלו וי לשלושה חודשים. 1. הבנתי שאני לא מבדבקת תמיד, רק חודש מההתפרצות. האם זה נכון אם לא אשמח אם תחדד לי מתי אני מדבקת ומתי לא במגע מיני? 2. האם הרפס משאיר צלקת? אני מרגישה על השפה באיבר המין פצע קטן דק וקצת ארוך על השפה אך הוא לא כואב. תודה רבה!

1. הבנתי שאני לא מבדבקת תמיד, = ההדבקה היא לכל החיים 2. האם הרפס משאיר צלקת? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה