קונדום נקרע בסקס - דחוף! חשש להדבקה באיידס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/03/2013 | 03:30 | מאת: רונן

שלום, אני גבר וקיימתי היום, סקס מוגן עם בחור זר אך נורמטיבי שהכרתי. בתחילת הסקס שמנו לב שהקונדום שלו נקרע, בעת שחדר אליי, לאחר כדקה שתיים בערך. מיד החלפנו לקונדום אחר וחזק יותר. (יש לציין שהוא לא גמר לאורך כל המגע המיני בכלל). הבחור אמר שאין לי מה לדאוג (כנראה שאינו נשא איידס, אך זה לא מרגיע אותי). האם עליי לגשת לקבל טיפול מונע, שכן טרם חלפו 72 שעות?

עליך להתייעץ עם חדר מיון כי בכל מקרה רק הם נותנים את הטפול המונע.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה