קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/06/2006 | 02:21 | מאת: ענבל

שלום, גילו אצלי קונדילומה. לפני שנה יצאתי עם בחור שיש לו את נגיף ההרפס, הייתה לו תקופה של שבוע שבה הרפס התפרץ אצלו ובזמן הזה נמנענו מלהתנשק (עם כי הייתה נשיקה אחת אחרי שהתפרץ אצלו ההרפס). מאז שנפרדנו עברה שנה ולי אין שום סימן של התפרצות הרפס אך הבנתי שניתן להידבק בהרפס גם אם הוא במצב רדום אצל בן הזוג.הייתי בתקופה האחרונה בלחץ ומתח רב, מצב שצריך לעורר הרפס. שאלתי היא האם כדאי לי ללכת לבצע בדיקה להימצאות נגיף ההרפס בגופי עקב הבעיה שיכולה להיווצר ביחד עם הימצאות נגיף הקונדילומה בגוף (הגברת הסיכוי לסרטן). האם הימצאות 2 הנגיפים בגוף היא בעיה חמורה??

שלום הסכוי שיש לך נוגדני הרפס הוא כה גבוה [60-90%] עד כי אין טעם לעשות בדיקת דם לנוגדנים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

25/06/2006 | 18:41 | מאת: ענבל

מדוע הביטחון שנדבקתי בהרפס? אני כרגע נמצאת בתקופה מאוד מתוחה ולחוצה ולמרות זאת לא התפרץ אצלי הרפס, זה לא אמור להוות אינדיקציה כלשהי? ושאלה אחרונה, מה ההשלכות של הימצאות נגיף ההרפס והקונדילומה יחד בגוף???

שלום הסכוי שלך גבוה ללקות בהרפס. היות שנגיף הקונדילומה נעלם מהגוף ולרוב אחרי זמן קצר הרי שאין משמעות להמצאות שני הנגיפים יחדיו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה