נושא נגיף הרפס? מי הדביק את מי ? ומה עושים?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/01/2013 | 17:41 | מאת: יוסי כהן

שלום, השאלות: יש לי הרפס או לא? אני נדבקתי או אני הדבקתי? מה עושים עכשיו, במידה ומישהו משני בני הזוג נושא הרפס? סיפור המעשה אני גרוש ומזה חודש וחצי יש לי בת זוג חדשה ואנו מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה. לפני מספר ימים,התחילה בת זוגתי לחוש כאבים ברחם, ורגישות יתר של האזור, כולל הפרשות לא שגרתיות. בביקור אצל הגינקולוג, הוא אבחן שיש לה הרפס, וגם אמר שזה נראה לו התקף ראשון, שאל אם יש לה בן זוג חדש ואם מקיימת עמו יחסי מין ללא קונדום, משהשיבה בחיוב, אמר לה שנדבקה מן החבר הזה. משנודע לי זאת, מיהרתי לרופא עור ומין, שהאבחנה שלו הנה שאין לי הרפס, וביסס טענה זו על תשובתי לשאלתו בדבר היעדר קיומם של" סימנים מעידים" וגם לא היו בעבר. אודה על הבהרות בנושא ומענה לשאלותיי בתחילת ההודעה. תודה

אם תעשה בדיקת דם לנוגדנים IGG להרפס נדע יותר ואז תוכל לקבל עוד תשובות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה