יבלת ויראלית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/11/2005 | 03:11 | מאת: לירז

שלום דר וקסלר אבקש לדעת מה הסכנה בהדבקות ביבלת ויראלית עבור נשים. מהו הוירוס המדובר ? האם הוא קשור למשפחת פפילומה וכד'. האם השלכות ההדבקה דומות? האם שימוש בקונדום מספיק למניעת הדבקה (שמעתי שפפילומה מדביק גם עם קונדום כאשר ההדבקה היא באזור הירך הפנימית )? מהו הטיפול במקרה של הדבקה עבור נשים? המון תודה.

שלום נדיר שהוירוס- HPV מתמקם על הירך. הסכנה בהדבקות היא 25% על כל מגע מיני. הנגיף הוא פפילומה וירוס. קונדום אינו מספיק יען כי אינו מכסה את כל העינינים. הטיפול היעיל ביותר - לייזר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה