קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/06/2006 | 13:05 | מאת: עזרה בבקשה

דוקטור שרגא שלום רב... אני בחורה בת 22 ולפני כחודש הייתי אצל הגניקולוג שאבחן אצלי קונדילומה. דיברתי עם חבר שלי (שבוודאות אחראי להדבקה) והוא הלך לאחרונה לרופא עור.. אצלו היבלות אינן נראות לעין והרופא אמר לו שכל עוד זה, המצב אין לו מה לעשות בנושא. אני אובדת עצות: אם רק אני אטפל בבעיה שלי והוא ישאיר את המצב כך ,לא תהיה הדבקה חוזרת? האם הנגיף לא מדבק כל עוד הוא אינו נראה לעין?? ועוד שאלה נוספת אם אפשר... התחלתי לטפל בקונדילוקס(התרופה שהרופא רשם) היבלות כבר לא נראות לעין לאחר השבוע הראשון ... האם להמשיך את הטיפול ב-3 השבועות הקרובים גם?

שלום כתבתי המון באתר כאן הן במאמר והן בתשובות שלאלות קודמות שנותנות מענה לכל שאלותייך ובקצרה: הצעד הראשון לשניכם- קולפוסקופיה. הטיפול היעיל - לייזר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה